Shri Hanuman Chalisa lyrics in Telugu

Hanuman Chalisa in Telugu

Shri Hanuman Chalisa lyrics in Telugu ஹனுமான் சாலீஸா தோ³ஹா ஶ்ரீ கு³ரு சரண ஸரோஜ ரஜ நிஜமன முகுர ஸுதா⁴ரி ।வரணௌ ரகு⁴வர விமலயஶ ஜோ தா³யக ப²லசாரி ॥பு³த்³தி⁴ஹீன தனுஜானிகை ஸுமிரௌ பவன குமார ।ப³ல பு³த்³தி⁴ வித்³யா தே³ஹு மோஹி ஹரஹு கலேஶ விகார ॥ த்⁴யானம் கோ³ஷ்பதீ³க்ருத வாராஶிம் மஶகீக்ருத ராக்ஷஸம் ।ராமாயண மஹாமாலா ரத்னம் வன்தே³-(அ)னிலாத்மஜம் ॥யத்ர யத்ர ரகு⁴னாத² கீர்தனம் தத்ர தத்ர க்ருதமஸ்தகாஞ்ஜலிம் ।பா⁴ஷ்பவாரி பரிபூர்ண […]

Continue Reading
Lord-Hanuman-Images-HD-Hindu

Shri Bajrang Baan

Shri Bajrang Baan in English Lyrics ॥ Doha ॥ Nishchaya Prema Pratiti Te,Binaya Karai Sanamana।Tehi Ke Karaja Sakala Shubha,Siddha Karai Hanuman॥ ॥ Chaupai ॥ Jaya Hanumanta Santa Hitakari।Suni Lijai Prabhu Araja Hamari॥Jan Ke Kaja Vilamba Na Kijai।Atura Dauri Maha Sukha Dijai॥ Jaise Kudi Sindhu Wahi Para।Surasa Badana Paithi Bistara॥Age Jaya Lankini Roka।Marehu Lata Gai Sura […]

Continue Reading
Lord-Hanuman-Images-HD-Hindu

बजरंग बाण

Bajrang Baan in Hindi ॥श्री बजरंग बाण पाठ॥ ॥ दोहा ॥निश्चय प्रेम प्रतीति ते,बिनय करैं सनमान ।तेहि के कारज सकल शुभ,सिद्ध करैं हनुमान॥ ॥ चौपाई ॥जय हनुमंत संत हितकारी ।सुन लीजै प्रभु अरज हमारी ॥जन के काज बिलंब न कीजै ।आतुर दौरि महा सुख दीजै ॥ जैसे कूदि सिंधु महिपारा ।सुरसा बदन पैठि बिस्तारा ॥आगे […]

Continue Reading
Lord-Hanuman-Images-HD-Hindu

Shri Hanuman Chalisa

Shri Hanuman Chalisa lyrics in English ॥ Doha ॥ Shri Guru Charan Saroj rajNija manu Mukura sudhari। Baranau Raghuvar Bimal JasuJo Dayaku Phala Chari॥ Budheeheen Tanu JannikeSumiro Pavan Kumara। Bal Buddhi Vidya Dehoo MoheeHarahu Kalesh Vikaar॥ ॥ Chaupai ॥ Jai Hanuman gyan gun sagar ।Jai Kapis tihun lok ujagar ॥ Ram doot atulit bal dhama […]

Continue Reading
Lord-Hanuman-Images-HD-Hindu

श्री हनुमान चालीसा (Hanuman Chalisa in Hindi)

Hanuman Chalisa in Hindi ॥ दोहा॥श्रीगुरु चरन सरोज रजनिज मनु मुकुरु सुधारि ।बरनउँ रघुबर बिमल जसुजो दायकु फल चारि ॥ बुद्धिहीन तनु जानिकेसुमिरौं पवन-कुमार ।बल बुधि बिद्या देहु मोहिंहरहु कलेस बिकार ॥ ॥ चौपाई ॥जय हनुमान ज्ञान गुन सागर ।जय कपीस तिहुँ लोक उजागर ॥ राम दूत अतुलित बल धामा ।अंजनि पुत्र पवनसुत नामा ॥ […]

Continue Reading